Zoeken

Meer Service dan u denkt!

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering

Al vanaf 5 voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto´s) kunt u uw voordeel doen met een wagenparkverzekering.

De voordelen van een wagenparkverzekering:

  • De wagenparkverzekering bied een eenvoudige administratie
  • De wagenparkverzekering is een collectief contract en heeft daardoor een gunstige premie
  • De wagenparkverzekering bied maatwerkoplossingen door risicoanalyse, preventieadvies etc.

Wagenparkverzekering: Collectieve aanpak

Binnen een wagenparkverzekering via bemiddeling van MKBbenefits kunt u uw complete wagenpark kwijt. Personenauto´s, bestelauto´s en vrachtwagens worden zo voordelig mogelijk gebundeld in de wagenparkverzekering.

Door de collectieve aanpak bij een wagenparkverzekering en de efficiente administratie worden de kosten bij een wagenparkverzekering in de hand gehouden. Hier profiteert u van door een gunstige premie voor de wagenparkverzekering.

Voor wagenparken in onder andere de sector bloemen-export en transport kunnen wij u al vanaf enkele objecten een interessante wagenparkverzekering bieden. Voor transportbedrijven bieden wij naast de wagenparkverzekering, vrachtautoverzekeringen een totaal pakket aan verzekeringen afgestemd op de vervoerscondities.

Wagenparkverzekering en flexibiliteit

Tegelijkertijd biedt de wagenparkverzekering u veel flexibiliteit. Binnen de wagenparkverzekering hebt u de keuze uit uiteenlopende dekkings- en kortingsvormen.

Zonder uw organisatie met extra administratie te belasten is in de meeste gevallen binnen de wagenparkverzekering ook een gunstige oplossing mogelijk voor de (privé) auto´s van werknemers.