Zoeken

Meer Service dan u denkt!

Accountant

Accountant

Vele beroepsgroepen hebben te maken met pensioenadvies, ook u als accountant heeft het vraagstuk pensioen ook in uw pakket.  De Wft, oftewel de Wet op het financieel toezicht, stelt dat elk pensioenadvies uitgebracht dient te worden door een gediplomeerd pensioenadviseur.

Daarnaast veranderd de wet- en regelgeving in rap tempo. Wij helpen en ondersteunen accountants op het gebied van pensioenzaken, zodat uw relatie op u kan rekenen.

Als accountant bent u de vertrouwenspersoon en het aanspreekpunt van de bedrijven en personen waarvoor u werkt. Zo ook op het gebied van pensioenvraagstukken. Om goed pensioenadvies te kunnen geven, moet u veel tijd steken in het verdiepen in de materie en het op peil houden van uw kennis en diplomering. Vaak ontbreekt het u aan deze tijd, maar uw klant verwacht wel deze expertise. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Samenwerking met Van der Voort levert u als accountant veel op. U heeft als geen ander zicht op de totale financiële huishouding van uw klanten. Gewapend met onze specialistische kennis over pensioenen kunt u uw klant nòg beter adviseren. Voorzieningen voor pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid moeten in balans zijn met de financiële mogelijkheden en verwachtingen van uw relaties. Wij treden hierbij graag op als uw adviseur.