Zoeken

Meer Service dan u denkt!

Makelaardij

Appartementencomplex 'De Waterval'

Het heeft even geduurd, maar, na jaren van ‘ontwikkelen en ontwikkelingen’ gaat het pand toch gerealiseerd worden: De waterval op het Westerpark. Planmaker en ontwikkelaar Willem van der Voort kijkt vooruit naar de bouw.

Soms heb je lange adem nodig. Het is tenslotte een lange periode geweest van plannen maken en ontwikkelen. Uiteindelijk is er een voor Schagen uniek model uitgerold, zeker vergeleken met het oorspronkelijke plan waar vergunning voor is afgegeven. Wij hebben gekozen om gezien de veranderende tijd goed te luisteren naar enerzijds de markt, en anderzijds de gemeente Schagen en de omwonenden.

Het gevolg: een prachtig markant pand op het Westerpark met alleen nog wonen in het door architect Ewoud Blok ontworpen appartementencomplex. Op de begane grond ruime bergingen en garages. Vanaf de 1e verdieping tot en met de 4e verdieping een mix van 9 startersappartementen (voor alle leeftijdsgroepen), 3 senioren appartementen en 7 luxe appartementen waaronder 2 penthouses. Van ruim 60 m2 BVO tot bijna 150 m2 BVO. Koopprijzen vanaf € 149.500,-- vrij op naam.

Kijk voor het actuele woningaanbod op www.vandegiesen.nl.